Autocars Pons

¿Finestra o passadís?? Quin seient escollir………

Un viatge en autocar pot ser una experiència molt agradable o pel contrari una situació molt incòmoda si ens maregem o no tenim suficient espai. Per aquesta raó, és molt important escollir el millor seient en l’autocar depenent de les nostres característiques i necessitats.

¿Finestra o passadís?

En funció del que vulguem fer durant el viatge haurem d’escollir entre una opció o una altra. Per exemple, si som del que preferim anar mirant per la finestra i gaudir del paisatge, naturalment haurem d’escollir un seient de finestra. També, si el que volem és aprofitar el viatge per anar dormint, els seients amb finestra ens permeten recolzar-nos sobre aquesta per descansar, pel que és més confortable. De totes maneres, hem de col·locar sempre algun element com un abric o un coixí entre el cap i la finestra per evitar les molèsties vibracions.

Per una altra part, si som molt alts, tenim problemes de circulació o simplement ens agrada anar estirats, el seient del passadís serà la millor opció. Aquest seient ens permet estirar les cames en l’espai del passadís, sempre que no es molesti la resta de passatgers.

Un altre dels consells per anar més còmodes sobretot si volem descansar és evitar els seients que estan ciutats sobre les rodes, ja que en ells és notaran menys els sots.

Seients del principi

Si ens maregem amb facilitat són places ideals. En les places del principi és més difícil marejar-se, donat que també podem veure el paisatge pel vidre davanter de l’autocar i els moviments no seran tan bruscos. També, si l’autocar porta DVD, són els llocs ideals per poder veure i sentir alguna pel·lícula sense que ningú ens molesti.

Seients del mig

Son el més sol·licitats, sobretot per aquells que es troben abans i després de la sortida del darrera. Normalment, les places d’abans a la sortida permeten reclinar els seients al màxim sense molestar als usuaris que vagin asseguts darrere, pel que podrem estar més tombats.

Per la seva part, les places posteriors a la porta de la sortida compten amb l’avantatge de què no tenen cap seient davant, pel que la sensació d’amplitud serà molt major. A més, és molt comú que disposin d’una petita tauleta que ens pot resultar útil si estem utilitzant un dispositiu mòbil o llegint.

Seients del final

Els seients del final solen ser els que menys escull la gent, ja que, per exemple, en l’última fila no es poden reclinar o perquè la gent es mareja. Així i tot compten amb molts altres avantatges, ja que al ser dels menys utilitzats solen tenir places lliures i podem estar més amples.

Com es pot veure, cada seient de l’autocar pot tenir unes avantatges i uns inconvenients. Per això, perquè el nostre viatge sigui agradable i còmode només fa falta conèixer les nostres necessitats i escollir el lloc més adequat.