Autocars Pons

Ampliem la flota, Autocars Pons adquireix dos autocars nous.

Autocars Pons, empresa de Lleida amb més de 85 anys d’experiència en el sector de transport de viatgers tant nacional com internacional, ha incrementat la seva flota, adquirint dos nous vehicles.

Els vehicles han estat adquirits a la Carrosseria Noge Touring GOLD HDH, sobre bastidor SCANIA motor  Euro 6 de 410 CV. Els autocars estan equipats amb les últimes tecnologies de seguretat activa i passiva, EBA (assistència a la frenada d’emergència), LGS (avisador de canvi de carril), arcs antibocalda i antideformants, anclatge de les butaques R-80, fars LED orientables i direccionals, precalentador. Els vehicles compten amb les màximes prestacions en matèria de confort: llums de lectura LED, USB per plaça, cafetera, nevera, WIFI, terra símil de fusta, taules…

Des de fa ja uns anys, Autocars Pons aposta pel transport adaptat, motiu pel qual un dels vehicles adquirits, ha estat adaptat amb plataforma elevadora, per transportar fins a set persones amb mobilitat reduïda.